Home / Un Motiv / Când nu ai un motiv să rămâi, pleacă!
cand nu ai un motiv sa ramai pleaca unmotiv.ro

Când nu ai un motiv să rămâi, pleacă!

Când nu ai un motiv să rămâi, pleacă!

Fiecare are în cercul său acea persoană nemulțumită de relația actuală, dar încă prezentă în ea cu reproșuri și lacrimi. Toți ne dorim relații profunde în care să iubim și să fim iubiți. Relații în care respectul să ne îmbrace la fiecare pas și în care să fim fericiți. Alegem de prea multe ori să rămânem în relații infecte de frica singurătății. Considerăm că e mai simplu să fim nefericiți lângă cineva, decât să ne acceptăm nefericirea în singuratate.

Avem tipare ale relației ideale, așteptări de la partener dar uităm că suntem și noi în acea relație. Îi considerăm pe cei din jur vinovați de nefericirea noastră. E mai ușor așa, decât să ne asumăm faptul că noi controlăm starea noastră de nefericire.

Dacă ai cel puțin un motiv să pleci, de ce mai stai? Vrei respect, dar tu nu te respecți pe tine acceptând lângă tine un partener care te tratează ca pe ultimul om. Vrei iubire, dar tu nu te iubești și rămâi lângă un om care nu îți oferă iubire. Vrei să fii fericit, dar alegi nefericirea. De ce?

Schimbările nu sunt ușoare, dar schimbările care ne fac nouă viața mai frumoasă ar trebui făcute în fiecare zi. Nu există relații fericite sau nefericite, există oameni fericiți sau nefericiți. Fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze ceea ce își dorește și să accepte adevărul, uneori dur. Atitudinea răzbunătoare față de partener nu îți va oferi fericire, nu una pe termen lung.

Când nu ai un motiv să râmâi, pleacă! Nu îți fie frică de nefericire sau de necunoscut! Alegere să te regăsești pe tine, alege să te cunoști, să conștientizezi ceea ce îți dorești de la viață și să îți faci un plan pentru a atinge ceea ce vrei. Fericirea ține de noi! Nu putem fi fericiți mereu, există și momente de nefericire. Important este să trecem peste ele, să zâmbim și să alegem o cale nouă care să ne ducă spre fericire.


Sursa foto: 1wallpaper.net
Editare foto: UnMotiv.ro

One comment

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.