Home / Relatie de Cuplu / De ce se întorc bărbații la fostele?
De ce se intorc bărbații la fostele unmotiv.ro
De ce se intorc bărbații la fostele unmotiv.ro

De ce se întorc bărbații la fostele?

De ce se întorc bărbații la fostele?

Bărbații obișnuiesc să se întoarcă la fostele, uneori la cea care trebuie și de cele mai multe ori la cea care apucă sau la cea care răspunde afirmativ chemării sale.

Cu siguranță te-ai întrebat de ce mai pleacă dacă tot se va întoarce?! Pleacă pentru că se sperie și are nevoie de timp să se acomodeze cu ideea că va exista cineva care îi va sufla în ceafă prea des și îi va fura din libertate. Libertate e cuvântul magic să știți.

De ce se întorc bărbații la fostele?

1.Pentru că se plictisesc singuri…

Și au nevoie de o fețișoară dulce să le asculte problemele existențiale. Dacă se întorc la fosta care trebuie, posibil să fie înțeleși și ascultați. Dacă se întorc la cine nimeresc se vor izbi de niște ochișori mari și drăgălași dați peste cap și de ignorarea totală a problemelor sale.

Unghia aia care nu a ieșit cum trebuie, suvița aia rebelă și numărul de like-uri la postarea de pe Facebook vor fi mult mai importante. Nah, dacă a ales fosta greșită, ce să-i facem?

2. Pentru că sunt leneși

Și n-au chef să se aranjeze și să-și activeze toate replicile alea bune de agățat pentru a prinde ceva nou. E mai simplu să își ia o fățucă de cățel plouat și să se întoarcă la cineva care îl va primi oricum arată. Oricum fostul plouat și alintat e visul oricărei fete care încă mai suferă după el.

3. Pentru că s-au schimbat și vor ca tu să vezi asta

Posibil să se fi schimbat de haine, sau să se fi lăsăt de un joc ce te scotea din pepeni. Dacă se schimba avea altă perspectivă a vieții și se îndrepta către ceva nou, nu ceva vechi.

4. Pentru că te-ai băgat în viața lui cu forța

Familia lui cumva întreabă de tine și îi amintește cât de minunată ești. Evident, doar în fața familiei ești o scumpă și o dulce, pentru că în realitate n-a plecat din cauza bunătății tale. A plecat pentru că ai fost o crizată sau o scorpie manipulatoare. Tot din acest motiv se va și întoarce la tine! Ai manipulat pe cine trebuie, pe mama lui și pe toată familia lui care pur și simplu te adoră. Acum el se simte prost și incapabil de iubire pentru că nu vede ce minunată ești. Aici vorbim clar despre fosta care nu trebuie. Dar, decât singur, e mai bine cu tine.

5. Pentru că vor să se laude

Cu ce au făcut fără o dulceață ca tine în dreapta. Eventual ce mașini și-au luat, pe unde au umblat și cât au stat la sală și chiar câte fete au agățat, dar s-au plictisit de ele după câteva ore. În acel moment tu, ca și fostă, actuală, viitoare îi vei admira curajul și puterea de a trece așa ușor peste despărțirea voastră. Tu te-ai crizat o lună pe Facebook și te-ai chinuit să arăți ce femeie puternică și independentă ești, iar el chiar a făcut ceva. Normal că a făcut, pentru că nu i-a păsat de tine! Dacă îi păsa nu era capabil să facă atâtea schimbări și acum s-a întors la tine să se laude cu ce poate el și tu nu poți. Sâc!

6. Pentru că pot

Vor să-și demonstreze că oricând o fostă îi va cădea în brațe. Fie pentru o noapte, fie pentru mai multe. Le mai crește și lor stima de sine. 🙂

***

Decât să te bucuri că s-a întors, ar trebui să te întrebi de ce s-a întors și dacă ești fosta care trebuie sau doar o viitoare fostă ce a căzut în brațele lui pentru a doua, treia, a suta oară?

După ce i-ai aruncat cele mai jalnice cuvinte din lume și i-ai demonstrat cât de doamnă nu ești, acum te alinți în brațele lui și ai impresia că ești cea mai bună și de asta s-a întors la tine? Hai să ne mai gândim un pic?!

Doare și pare cel mai nasol articol pe care îl citești, nu-i așa?

Ai zis că nu e adevărat la fiecare frază și virgulă. Ai zis că tu ești fosta care trebuie, dar dacă ai fi fosta care trebuie nu ai citi asta acum.

Fosta care trebuie e o femeie puternică și nu are nevoie de confirmări din online pentru a ști dacă a făcut un pas bun sau nu.

Fosta care trebuie simte că el e alesul, îl iartă, îl înțelege și îl lasă să plece, o dată, de două ori sau pentru totdeauna.

Uneori, fosta care trebuie alege pe altul, pentru că îi pasă mai mult de ea, decât de un fost nehotărât, pentru că preferă stabilitate și libertate, pentru că alege respectul și liniștea.

Cu siguranța acea fostă îl va purta pe acel EL în gând, dar e mai bine să se gândească la el cu drag din când în când, decât cu nervi și ciudă în fiecare zi.

Uneori fostul trebuie să rămână fost și uneori e bine să încetăm să lingem acolo unde am scuipat.

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.