Home / Relatie de Cuplu / Am fi putut fi fericiți, dar ne-am irosit șansa
am fi putut fi fericiti dar ne-am irosit sansa unmotiv.ro

Am fi putut fi fericiți, dar ne-am irosit șansa

În adâncul sufletului meu știu că am fi putut fi fericiți împreună, dar ne-am irosit șansa. Sunt persoane care primesc o singură șansă în viață să își găsească fericirea. Și suntem noi, care am primit atât de multe și am făcut atât de puțin.

Fiecare întâlnire se termina cu sărutul tău rece pe frunte și cu o ușă ce se închidea prea devreme. Am avut atât de multe ocazii să îți spun să rămâi și totuși am ales să te las să pleci. Voiam să fii liber și să nu te simți contrâns de dorința mea de a fi cu tine.

Nu am vrut să cad în genunchi în fața ta!

Nu am vrut să cad în genunchi în fața ta și să te rog să mai stai, așa cum au făcut-o celelalte. Nu am vrut să te rog să mă prezinți alor tăi. Nu am vrut să fac scandal pentru fiecare sms ignorat.

Am înțeles că aveai nevoie de spațiu și ți l-am oferit. La final, tot eu am fost cea vinovată de prea puțină iubire oferită, prea puțin timp investit în noi și prea mult investit în mine.

În ochii tăi am devenit o egoistă și o fată ce putea să făcă totul singură. De multe ori te întrebai de ce mai am nevoie și de tine în viața mea. Era simplu! Pentru că aveam nevoie să te iubesc și să mă iubești. Pentru că în adâncul sufletului meu tu erai omul lângă care mă vedeam îmbătrânind fericită.

În adâncul sufletului meu știam că am fi putut fi fericiți, dar ne-am irosit șansa!

Am rămas doar cu amintirile și cu motivele ce ne fac să ne gândim prea des unul la celălalt. A rămas o legătură nescrisă și inexplicabilă între noi. O șansă ce încă ne așteaptă să fim fericiți, o speranță ce o strângem la piept în fiecare seară în care adormim singuri și un gând ce ne va aduce mereu împreună și mereu departe.

Scrie un comentariu