Home / Tehnologie & IT / Huse Huawei P9 Lite – moft sau necesitate
Huse Huawei P9 Lite
Huse Huawei P9 Lite

Huse Huawei P9 Lite – moft sau necesitate

Articolul de astăzi nu va fi doar despre huse Huawei P9 Lite ci despre huse în general și despre necesitatea acestora. Orice telefon am avea cred că toți respectăm o serie de reguli ce țin de protecția acestuia. Atât când vine vorba de protecția datelor din el, cât și de protecția externă.

Huse Huawei P9 Lite – moft sau necesitate?

Eu consider că sunt o necesitate și ar fi păcat să nu ne protejăm telefonul corespunzător. Ca să fiu și mai convingătoare am să vă ofer o serie din motivele care mă determină pe mine să aleg o husă pentru telefonul meu.

1. E prea elegant și fragil pentru a fi lăsat fără o husă

Telefoanele din ziua de astăzi ne surprind prin eleganță, dar și prin dimensiunile delicate pe care le au. Un Huawei P9 Lite are 7.5 mm lățime, e atât de subțire, încât în momentul în care l-am scos din cutie aproape îmi era frică să-l țin în mână. L-am folosit aproape 3 zile fără o husă adecvată și de fiecare dată aveam emoții să nu-l scap.

2. Nimeni nu își dorește un telefon zgâriat

Nu știu voi cum sunteți, dar eu nu suport să îmi văd telefonul cu zgârieturi. Chiar dacă telefonul are locul lui special în poșetă e posibil să se zgârie la un moment dat. Fie din neatenție, fie din întâmplare. O husă bine aleasă ne poate ajută să evităm acest lucru.

3. Husele protejează telefoanele

Când am căutat huse Huawei P9 Lite am avut de unde alege. Deși aș fi fost tentată să aleg una foarte elegantă, am luat în calcul faptul că principalul scop al acesteia este să-l protejeze. Husa pentru telefon e ca o mamă protectoare. Apără telefonul de șocurile puternice, de lovituri, zgârieturi și îți oferă și ție siguranță.
Pe lângă faptul că telefonul este protejat, acestea au grijă și de zona superioară sau inferioară a camerei foto. Unele oferă chiar protecție 360 și vin la pachet și cu o folie de sticlă.

4. Husele îi oferă telefonului tău un aspect unic și personalizat

Dacă telefonul l-ai ales pentru caracteristicile sale, pentru numărul de megapixeli al camerei sau memoria mare, husa o alegi pentru a îi oferi acel element unic, ce te reprezintă. În cazul meu așa este. Husa unui telefon poate avea culori diferite și un design unic. În momentul de față chiar avem de unde alege.
Pentru cei care pun accent pe clasic, există huse Huawei P9 Lite din piele ecologică. Am să vă prezint una care mi-a atras atenția în mod special.

Husa MOFI Leather pentru Huawei P9 lite
Husa MOFI Leather pentru Huawei P9 lite – sursă foto: www.stifler.ro

 

Pentru cei care vor o textură mai puțin elegantă, există husele cu aspect metalic. Preferata mea din categoria huse Huawei P9 Lite este cea din imaginea de mai jos. Din punctul meu de vedere, design-ul în staturi din interior protejează telefonul în momentul șocurilor puternice. De asemenea, e construită special pentru disiparea căldurii și în acest fel telefonul meu nu se va încălzi execiv în anumite zone în momentul utilizării.

Husa Aspect Metalic pentru Huawei P9 lite
Husa Aspect Metalic pentru Huawei P9 lite – sursa foto: www.stifler.ro

 

Dacă modelele de huse huawei p9 lite prezentate mai sus, le considerați un pic prea lipsite de eleganță, ultimul sunt convinsă că vă va cuceri. Husa de mai jos are un efect mirror și o eleganță ce nu poate fi explicată în cuvinte. Sunt convisă că stilul său unic și elegant vă va cuceri. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji în privința modului în care vă va proteja telefonul.

Husa Aluminium Mirror pentru Huawei P9 lite
Husa Aluminium Mirror pentru Huawei P9 lite – sursa foto: www.stifler.ro

 

În încheiere, am să vă las pe voi să-mi spuneți dacă husele pentru voi sunt un moft sau o necesitate. Aștept cu interes părerile voastre și dacă acest articol vă este util, nu uitați să îl distribuiți pe rețelele de socializare.

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.