Home / Gânduri / Mi-e dor de tine
Mi-e dor de tine - unmotiv.ro
Mi-e dor de tine - unmotiv.ro

Mi-e dor de tine

Am zile când îmi e dor de tine, am zile când uit că ai existat în viața mea. De cele mai multe ori mă adâncesc în diverse activități încât să-mi țin mintea ocupată. Sufletul e deja ocupat și plin de praf și dor.

Zac în mine emoții, frică, uneori putere și prea mult dor

Am vrut să-ți scriu că îmi e dor de tine, dar n-am avut curaj. În general nu mă sperie nimic, dar de această dată m-ar speria reacția ta. Ultima dată am început bine și s-a terminat mai puțin bine.
Ți-am scris cu dor și din dor, dar m-am lăsat pradă trecutului. Tu existai doar acolo. Prezentul meu era doar plin de dor și lipsit de tine.

Mi-e dor de tine deși am fost conștientă mereu că nu va exista acel frumos „noi”. M-am aruncat în brațele tale asumându-mi faptul că se va termina cândva. Recunosc, mi-aș fi dorit să nu se termine atât de repede. Tu erai prea nervos, eu prea toxică. Acum mi-e dor și nu pot să nu mă întreb de ce?!

Mi-e dor de tine sau mi-e dor de tot ce simțeam în prezența ta?

Nu îmi mai spune nimeni „iubita”, deși ar putea să o facă oricine. O adresare aparent banală și comună și totuși lipsită auzului meu. Și de asta mi-e dor…

Dacă ar fi să trag linie, sunt lucruri atât de banele de care mi-e dor. Totuși atât de mult contau pentru mine. Entuziasmul cu care mă trezeam în fiecare dimineața pentru a citi mesajul de tine. Zâmbetul întipărit pe chip seară de seară după discuțiile cu tine. Discuțiile cu tine… ele îmi lipsesc cel mai mult.

Gândurile mele zboară și iluziile unei noi discuții cu tine mă îmbracă într-o fericire ce nu-mi aparține. Știu că tu ai viața ta și drumul tău, iar eu am fost de mult uitată. Dacă nu ar fi așa măcar tu mi-ai spune că îți lipsesc?

 

Check Also

Un Like pe Facebook

Tu cerșești des un like?

– Dă-mi și mie păpușa! – De ce să ți-o dau? – Pentru că vreau …

One comment

Scrie un comentariu