Home / Gânduri / Pentru ea
pentru ea un motiv blogger romania
pentru ea un motiv blogger romania

Pentru ea

Mă crezi sau nu, ea îmi oferă inspirație, iar tu tăieri de respirație! E prima oară când ești tăiat din primele linii. Azi ești scos din ecuație, din imaginarul triunghi ce ne-ar fi legat cândva. Azi nu e despre tine, e despre ea. Mă simt datoare față de ea. M-a salvat de câteva ori din momente dificile ale vieții mele. Exagerez cu dificile, dar a fost acel semn și acel ajutor neașteptat. N-am putut niciodată să-i mulțumesc, deși cred că ar fi înțeles fără prea multe explicații.

Luni întregi am căutat ce ea mi-a oferit din senin cu un simplu share. Fără să știe de zbuciumul meu și fără să știe că m-a salvat. Cred că a bănuit la un moment dat ceva, dar timpul a fost prea scurt pentru a ști dacă rezultatul final a venit de la ea spre mine sau invers.

Ți-am spus vreodată cât de mult o admir pentru felul în care rezistă cu tine și lângă tine? Uneori chiar o invidiez pentru că e acolo și eu aici. Din păcate share-urile de pe Facebook trădează comportamentul tău. Tu ai rămas la fel, iar ea continuă să lupte pentru amândoi.

Mi-e greu să ignor ce se întâmplă. Mult timp am căutat o legătură între toate. Am început să scriu rânduri dedicate vouă când în sfârșit mi-a venit mintea la cap. Eu și ea semănăm prea mult. Tu te-ai prins de asta de la început, eu m-am prins după 7 ani. Dacă încerci să negi, am să o tai rapid.

Cândva nu înțelegeam prea multe. În timp mi-am dat seama că ochii de căprioară, determinarea, încăpățânarea și uneori naivitatea ne caracterizau pe deplin. Naivitatea când era vorba de tine. N-am fost prea inspirate nici una, nici cealaltă. Poate la ea e un compromis în spatele la tot ce văd, dar aș tinde să cred că e mai mult de atât.

Eu și ea avem prea multe în comun

Acum ceva timp nu îi înțelegeam detașarea și relaxarea. Aveam impresia că nu îi pasă ce se întâmplă și de ce se întâmplă. Am avut nevoie de ani buni pentru a înțelege de ce e așa. Azi am realizat că și eu sunt la fel. Nu întâmplător drumurile noastre s-au intersectat cândva.

Mi-e greu să definesc acel ceva între noi. Tu ai putea să o faci cel mai ușor. Tu ne știi pe amândouă la fel de bine, sau poate nu ne știi deloc?

La urma urmei e posibil să nu le citești nici tu, nici ea niciodată. Dar vor rămâne scrise, vor fi frânturi din mine și din ceea ce simt. Ironia sorții e că mă simt tot mai apropiată de ea, deși nu ne vorbim decât prin like-uri. Ar fi plăcut să pot vorbi cândva mai mult cu ea, mai mult decât o făceam cu tine.

Am putea fi prietene bune, dar ar fi prea mult pentru amândouă.

Check Also

Un Like pe Facebook

Tu cerșești des un like?

– Dă-mi și mie păpușa! – De ce să ți-o dau? – Pentru că vreau …

Scrie un comentariu