Home / Gânduri / Ți-aș scrie mai des
ti-as scrie mai des unmotiv.ro
Ti-as scrie mai des - unmotiv.ro

Ți-aș scrie mai des

Ți-aș scrie mai des, dar nu vreau să devin insistentă. Tot mă străduiesc să mă pun în locul tău și să-mi dau seama ce ți-ai dori și cum ți-ai dori să fie. De fiecare dată când vreau să-ți scriu ceva mă gândesc de 100 de ori. Scriu, șterg, iar scriu și în cele din urmă sfârșesc prin a șterge și a nu-ți spune nimic. Îmi e frică să nu te pierd și mă comport stângaci.

Pe de altă parte sunt conștientă că tot ceea ce am ținut în mine și pentru mine atâta timp nu e ușor de procesat. Nici eu nu știu cum am putut să tac și să păstrez viu tot ceea ce simt pentru tine, dar acum aș vrea să îți spun tot ce am ținut pentru mine în toți acești ani. Și conștientizez că nu e ok, că ai nevoie de spațiu și timp și posibil să fii și tu bulversat de reîntoarcerea mea.

Ți-aș scrie mai des…

Mi-e dor de tine și de fiecare dată când îți spun asta parcă mă eliberez de dor. Scriu mult, mă știi, uneori mult și prost. Mă tot străduiesc să sintetizez tot ce îmi trece prin cap într-o frază, dar nu-mi iese. Simt că îi tai din esență, din ceea ce simt și mi-e frică să nu mă înțelegi greșit.

Cred că ar trebui să știi că mi-e frică să nu te pierd, măcar atât ar trebui să-ți spun, deși mi-e frică că îmi vei spune că nu te-am avut niciodată. Mi-e frică de reacțiile tale impulsive și tot amân moment în care să-ți spun ce am pe suflet. Ultima dată mă gândeam să-ți spun față în față pentru a nu lăsa loc de interpretări și pentru a îți vedea reacțiile. Nu-mi place să îți scriu chestiile importante, tocmai de asta, pentru că nu vreau să le transmit eronat.

Nu vreau să forțez nimic, dar tăcerea asta mă face să gândesc lucruri aiurea și știu că nu e cazul. Habar n-am dacă vei citi vreodată rândurile astea, dar măcar mă descarc.

Ți-aș scrie mai des, clar mai mult, dar nu vreau să devin stres

Îmi lipsești, nu-mi place tăcerea asta, dar sunt conștientă că și tu le ai pe ale tale, ai viata ta și nu poți butona telefonul mereu. Pe de altă parte, în scris lucrurile pot fi interpretate greșit, mai ales de mine. Nu vreau să te pierd. Mi-e frică de asta. Ți-as spune asta, dar mi-e frica de reacția ta. Te știu impulsiv și mă știu uneori prea dramatică.

N-am o stare prea ok și cumva evit să-ți spun asta până nu sunt ok. Nu vreau să fiu o durere de cap în plus. Ți-aș scrie mai des și totuși aleg să tac și să aștept să-mi scrii tu…

Check Also

Un Like pe Facebook

Tu cerșești des un like?

– Dă-mi și mie păpușa! – De ce să ți-o dau? – Pentru că vreau …

Scrie un comentariu