Home / Oameni de succes / Trainer antreprenor – Andrei Ursachi
Trainer antreprenor – Andrei Ursachi
Trainer antreprenor – Andrei Ursachi

Trainer antreprenor – Andrei Ursachi

Astăzi am să vă prezint câteva rânduri despre un trainer antreprenor de succes din România, un tânăr ce la 26 de ani împărtășește din experiența sa altor tineri. Andrei Ursachi a început la 15 ani să făcă comerț online cu diferite lucruri. La 18 ani și-a înființat firma sa, o agenție de publicitate. În patru ani a ajuns la un grup de firme cu 1.000.000 euro cifră de afaceri. Din 2017 a decis să devină Business Angel pentru a ajuta și alți tineri să aibă succes.

Evoluția sa în afaceri o consider mai mult decât rapidă și glorioasă. Ideea de a deveni trainer antreprenor pentru alți tineri este mai mult decât bine venită în contextul actual. Foarte mulți tineri își doresc să pornească la drum cu o afacere proprie, dar nu găsesc suportul necesar.

Trainer antreprenor – Andrei Ursachi

Pe Andrei Ursachi l-am descoperit pe Facebook, o pagină pe care este foarte activ. M-au atras live-urile făcute, video-urile postate și mai apoi am descoperit și blogul său. Pe 24 iunie a anunțat că va realiza o comunitate de tineri antreprenori cu care va lucra și îi va îndruma. Dincolo de toate informațiile și live-urile de pe Facebook, viața sa de trainer antreprenor este surprinsă și în articolele de pe blog. Andrei publică cam un articol pe săptămână cu sfaturi pentru cei aflați la început de drum.

  • 9 semne că ești de succes chiar dacă nu simți asta
  • 7 reguli pe care ar trebui să le urmezi începând de la vârsta de 30 de ani
  • Patru semne că lucrați pentru managerul nepotrivit!
  • Sfaturi pentru absolvenții de facultate ce vor să devină antreprenori.
  • Cum să ai un plan de afaceri bine conceput

Acestea sunt doar câteva exemple de articole pe care le puteți citi pe blogul său. Din punctul meu de vedere, activitatea sa este una foarte bine organizată și utilă. Toate sfaturile sale pot fi aplicate. Multe din articolele sale răspund la întrebări pe care le poate avea un student la economie, dar și un viitor om de afaceri.

Puțini sunt cei care aleg să împărtășească din drumul parcus către antreprenoriat și din experiențe cu care s-a confruntat pe parcus. Cu siguranță drumul nu a fost mereu drept, dar fiecare decizie l-a transformat într-un trainer antreprenor apreciat de cei din jur.

De ce ai nevoie de un trainer antreprenor?

Andrei Ursachi este exemplul clar când vine vorba de pasiunea pentru a face ceea ce îți place. Nu contează vârsta, contează doar să-ți dorești să îți vezi visul realizat. Chiar el spune că „la un pas după eșec se află succesul”. Acest îndemn ar trebui printat și lipit pe monitor, în agendă și pe frigider și citit în fiecare zi.

Mulți antreprenori se opresc în momentul în care lucrurile nu stau în direcția dorită. Despre cum trecem de astfel de momente, despre motivație și succes ne învață în fiecare zi Andrei Ursachi. Trebuie doar să îți dorești să devii cel mai bun și să înveți de la cei mai buni.

Toți avem nevoie de un trainer, de un model, dar mai ales de sfaturi aplicabile. Piața se schimbă, promovorea online ia locul celei offline, iar noi trebuie să ne adaptăm businessul în permanență schimbărilor. Andrei știe toate astea și le poate împărtăși cu tine dacă alegi să îl ai ca trainer antreprenor pentru tine și afacerea ta.

 

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.