Home / Beauty / Ingrediente Cosmetice / Zea Mays (Corn) Starch – Amidon din porumb
Zea Mays (Corn) Starch beauty
Zea Mays (Corn) Starch

Zea Mays (Corn) Starch – Amidon din porumb

Zea Mays (Corn) Starch un ingredient întâlnit în cosmetice, care este de fapt amidonul din porumb. Acesta este un antiseptic natural și are ca scop netezirea pielii

Zea Mays (Corn) Starch – Amidon din porumb în cosmetică

Dacă vă întrebați la ce ar putea fi folosit amidonul din porumb sau Zea Mays (Corn) Starch în cosmetică, vă pot spune că este un ingredient nelipsit din produsele dedicate tenului gras.

Beneficii ale folosirii amidonului din porumb în diverse produse cosmetice:

  • Bun absorbant al grăsimii, dar și umidității pielii;
  • Ajută la matifierea și netezirea pielii;
  • Restaurează suplețea pielii;
  • Reduce gradul de exfoliere a pielii.

În ce produse găsim amidonul din porumb?

  • Deodorante,
  • Pudre,
  • Farduri,
  • Blush-uri,
  • Creme pentru tenul gras sau mixt,
  • Șampoane uscate.
Putem folosi Zea Mays (Corn) Starch și acasă?

Cu siguranță există foarte multe trucuri legate de folosirea amidonului de porumb acasă. Am să împărtășesc cu voi ceea ce am descoperit că se poate face cu el. Voi lăsa lista deschisă și aștept și comentarii de la voi, în cazul în care aveți diverse rețete de frumusețe ce includ acest produs.

  • Ai părul gras? Presară pudră de amidon de porumb pe scalp, lasă-l să acționeze 10 minute, masează scalpul și apoi piaptănă părul. Vei scăpa de excesul de sebumb și îi vei oferi și volum părului.
  • Ai rămas fără deodorant? Curăță bine zona axilei și aplică pudră de amidon de porumb. Vei reuși să menții transpirația la distanță până vei achiziționa deodorantul preferat.
  • Vrei un exfoliant natural? Umezește tenul și aplică prin mișcări circulare amidonul de porumb pe ten pentru a-l curăța și exfolia.
  • Ai stat prea mult la soare? O pastă din apă și amidon de porumb aplicată pe pielea expusă prea mult la soare te poate ajuta să scapi de durerile cauzate de arsuri.
Este sigur Zea Mays (Corn) Starch?

Da! Zea Mays (Corn) Starch este aprobat pentru folosirea în produsele de îngrijire personală, cât și în produse cosmetice. În review-urile produselor făcute de mine, va fi semnalizat în permanență cu acest verde, alături de alte produse care nu ridică semne de îngrijorare.

 

 

Scrie un comentariu